Симона Загорова ще блести на 8 март с глас и чар в Парк-Хотел „Стара Загора“
Страхотната Симона Загорова ще отправи специален поздрав на 8 март към всички жени и най-вече към най-скъпите в сърцата ни – майките!
Симона ще бъде специалният гост на празника в Парк-Хотел „Стара Загора“ за Деня на жената и майката – 8 март. Заедно с нея градусите на настроението ще повдига със свежи ритми DJ Иван Колев.
Симона Загорова е намислила да изнесе цял концерт по време на празника, защото самата тя много, много обича своята майка – неповторимата Глория, по чиито следи уверено върви самата тя.
Симона обаче е „универсален войник“ на сцената – тя пее и поп, и рок, и балканско, и попфолк, и джаз дори. В продължение на час и половина Симона ще излее от душата си своите най-обичани хитове и любимите ни песни от Балканите и света.
Шеф Недялко Иванов – главният готвач на Ресторант „Орфеида“, е приготвил изкусително четиристепенно меню:
Меню 8 март:
Стартер:
Пуканки от киноа и кашу с капучинов праз
Салата
Биволска бурата с домат, крем от авокадо с йогурт, хрупкаво яйце и сос тартар
Основно ястие
Пиле "Галантин"
(пилешки гърди с гъши дроб, увити в хамон с крем от червена капия, сос от боровинки с вино задушени аспержи и пудра от червено цвекло)
Десерт
Лилаво кадифе
Напитки
Минерална вода - 330 мл
Чаша вино (бяло, розе, червено) - 170 мл
Куверт за 1 човек – 109 лв.
Резервирайте своята маса на тел. 0895583888.
Симона ще бъде специалният гост на празника в Парк-Хотел „Стара Загора“ за Деня на жената и майката – 8 март. Заедно с нея градусите на настроението ще повдига със свежи ритми DJ Иван Колев.
Симона Загорова е намислила да изнесе цял концерт по време на празника, защото самата тя много, много обича своята майка – неповторимата Глория, по чиито следи уверено върви самата тя.
Симона обаче е „универсален войник“ на сцената – тя пее и поп, и рок, и балканско, и попфолк, и джаз дори. В продължение на час и половина Симона ще излее от душата си своите най-обичани хитове и любимите ни песни от Балканите и света.
Шеф Недялко Иванов – главният готвач на Ресторант „Орфеида“, е приготвил изкусително четиристепенно меню:
Меню 8 март:
Стартер:
Пуканки от киноа и кашу с капучинов праз
Салата
Биволска бурата с домат, крем от авокадо с йогурт, хрупкаво яйце и сос тартар
Основно ястие
Пиле "Галантин"
(пилешки гърди с гъши дроб, увити в хамон с крем от червена капия, сос от боровинки с вино задушени аспержи и пудра от червено цвекло)
Десерт
Лилаво кадифе
Напитки
Минерална вода - 330 мл
Чаша вино (бяло, розе, червено) - 170 мл
Куверт за 1 човек – 109 лв.
Резервирайте своята маса на тел. 0895583888.